Tuesday, June 4, 2013

Everybody seems to love a P/L screenie...

May 2013

9 comments:

 1. wow!

  What size stakes?

  ReplyDelete
 2. Hard to say really, but anything from 50-400$ in liability per trade.

  ReplyDelete
 3. why have you covered the numbers on the right? to much hassle to change and fake all them to the total

  ReplyDelete
  Replies
  1. Why are you anonymous =) i got a new one just for you... your welcome.

   Delete
 4. Well Done!
  Många bäckar så bli en jävla å! Har du några storvinster för månaden eller inga förluster bara? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Bästa månaden hittills, så man det har ju sprungit väldigt bra. Men har ökat successivt i potentiell risk allt eftersom rullen ökat. Det är några större vinster också men mesta dels är de en hel del mindre. Återinvesterar rätt så friskt när jag lyckas handla upp ett plus på en marknad så ibland smäller de till.

   Ca 260 marknader handlade i Maj så det räcker ju med en 100$ per marknad som du så fint beskriver.

   Delete
 5. Kul!

  Ett snitt på runt 650-700 sek/marknad är bra. Hamnade under det i maj på tennis men har fler marknader än du, många matcher är jag bara inne och vänder på och nollar om det inte känns som en bra marknad så det drar ner snittet en del. Kör du setmarknader också eller bara matchsspel?

  Diciplinerad av dig att bara hålla dig till tennis. Det finns alltid andra sporter med på våra resultat, ibland lyckas det och ibland inte. Basket och dart brukar som är tvåvägsmarknader brukar gå bra, hästar och fotboll kan gå hur illa som helt vissa perioder.

  Får se om jag gör som du och slänger upp majs pl ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo väldigt upppiggande, min bästa månad hittils sen jag började i februari förra året. Ett snitt på 600-700kr är inget jag förväntar mig hålla direkt detta året. Är väl något som jag kanske siktar på att kunna uppnå nästa år. Tänker inte så mycket på de faktiskt försöker bara lära mig och utvecklas hela tiden.

   Kör ibland lite set marknader men väldigt sällan. Det är främst på super likvida marknader när det är stört omöjligt att få ett bra odds. Ang. andra sporter så satt jag lite i vintras och körde en månad NBA. Men hade inga direkta resultat, plussade kanske 6-7k sek i December efter ett rätt så sporadiskt försök att handla på basketen. Har varit inne på att lära mig cricket också men tror jag lägger de på hyllan då de krockar med tennis säsongen. Har även kört lite dart men är en del back på de. Så det är lika bra att hålla sig till vad man kan och utveckla de så här initialt känner jag. Nästa NBA säsong kommer jag ta på större allvar och verkligen sätta mig in de. I vintras satt jag mest och kollade på hur marknaden rörde sig om jag ska vara helt ärlig.

   Knappt jag vågar se din maj´s P/L måste vara helt galen! =) Men det är kul och inspirerande att se era resultat så man vet att det är fullt möjligt att nå dit. Väldigt intressant och läsa din blogg förövrigt. Jag är långt ifrån eran kaliber men man lär sig allt eftersom att hantera större poster att handla med. Har gått lite väl snabbt känner jag ibland för mig till var jag är idag mot när jag började handla.

   Hoppas ni får en go långhelg. Jag tar ledigt veckan ut och drar till Berlin med tjejen iaf!

   Delete
  2. En stor nyckel att klara sig på detta är helt klart att hålla sig till det man är bra på, tyvärr vill man vara bra på allt även om så inte är fallet ;)

   Lyckligtvis kommer många fotbollspounders till tennismarknaderna på somrarna så då får man tillbaka det (och lite till) som man har "skänkt" till dem under året.

   Nej, ingen galen PL här inte. Inte mycket mer än din. Gick så jävla dåligt i slutet på oktober och november (hästar i kombination att tennisen slutade extra tidigt ifjol), samt i början av året så vi gick ner mycket i insats även på tennisen, vilket såklart betyder att även vinsterna blir betydligt mindre. Många matcher där jag bara suttit och tradat med några 100-lappar fram och tillbaka bara för att få tillbaka självförtroendet och minska förlusterna. Nu har vi börjat levla upp igen, men det är många matcher som man inte alls kör högt, men det beror såklart på likviditeten också och att det ibland är så oerhört svårt att få något matchat. En marknad som ser ut att ha bra omsättningen behöver egentligen inte ha det, utan det är bara marketmaken som skickar och tar bort för att flytta marknaden.

   Vi är ganska duktiga på att trada med liten rulle också, gör precis som du skrev till Robin, återinvisterar mycket om man är grön i matchen. Mycket handlar om att ha så lite förluster som möjligt, vinster kommer alltid.

   Alla som lyckas gå plus på Betfair gör det bra, det är inte lätt att slå avgifterna.

   Ha en trevligt helg! Det blir ledigt här också men på hemmaplan :)

   Delete